Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden érv Rómába vezet

Szent István Társulat
2.800 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 17836
Vonalkód: 9789636121303
Központi raktár: Raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Utolsó 4 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 126
2.800 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

"Az Egyesült Államokban nincs több száz embernél, aki gyűlöli a Római Katolikus Egyházat; viszont több millióan vannak, akik gyűlölik azt, amit tévesen a Katolikus Egyháznak hisznek."
Fulton Sheen érsek

A fenti megállapítás a könyv szerzőire, a Hahn házaspárra is érvényes volt megtérésük előtt. Protestáns keresztényként naponta találkoztak azokkal a hittételekkel, melyek évszázadok óta a protestáns-katolikus szembenállás jellemzői. Ők azonban nem elégedtek meg a tanáraik és lelkészeik által adott magyarázatokkal. Szentírási és logikai érvek segítségével maguk keresték a választ olyan sokat vitatott kérdésekre, mint a Mária-tisztelet, a pápai tévedhetetlenség vagy a gyermekkeresztség. Saját szemszögből mindketten leírják, hogyan nyitotta a Szentlélek a Szentírás révén szemüket a saját téves elképzeléseikre.
Az igazság keresése során Scott és Kimberly Hahn útja a Katolikus Egyházba vezetett. Ebben a könyvben a megtérésük során fogant felismeréseiket gyűjtötték össze. Protestáns teológiai doktori végzettséggel, erős református baráti és családi háttér mellett vállalták a kockázatot, hogy megosszák életük nagyon mozgalmas időszakát az olvasóval, bemutassák a konvertita lét örömeit és traumáit.

Paraméterek

Kötésmód Puhafedeles
Megjelenés éve 2024
Szélesség 14 cm
Hosszúság 20 cm
Oldalszám 232 oldal