Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klubtagság információk

Katalógusaink a keresztény szellemiségű kiadók legfrissebb kiadványairól, az évente megrendezésre kerülő Szent István Könyvhétről, valamint különleges szezonális akcióinkról adnak tájékoztatást. Értesüljön elsőként a keresztény szellemiségű kiadók legfrissebb kiadványairól, akcióinkról, rendezvényeinkről! A Szent István Könyvklub tagjaként Ön számos könyvet a bolti, sőt az internetes árnál is olcsóbban vásárolhat meg. Időről időre rendkívüli kedvezményekkel lepjük meg klubtagjainkat.

A Szent István Könyvklub tagjaként Ön minimum 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Szent István Társulat kiadványait, de a hűségpontok gyűjtésével online áruházunkban további kedvezményt tud érvényesíteni. Antikvár könyvek esetében a klubtagsági kedvezményt nem, de a hűségpont-kedvezményt tudja érvényesíteni.

A Klubtagság INGYENES! 

Minden újonnan belépő klubtagunknak egyedi klubtagsági számot biztosítunk, amelynek birtokában személyes és online vásárlás esetén egész évben érvényesíthetők a kedvezmények. Az online újonnan belépő Klubtagjainknak nem készül nyomtatott klubtagsági kártya, a későbbiekben klubtagsági számát és virtuális kártyájának számát a KLUBTAGSÁG fülre kattintva tekintheti meg. 

Katalógusainkat – ha igényt tart rá Klubtagunk – ingyen elküldjük postai úton, ennek azonban feltétele, hogy katalógusonként egy, vagy évente összesen legalább három kiadvány megrendelésre kerüljön. Személyes vásárlás esetén csak a klubtagság igazolásával (klubtagsági szám alapján) tudjuk a kedvezményeket megadni, valamint a vásárlást regisztrálni. Vásárlás/rendelés hiányában egy év elteltével sajnos már nem áll módunkban postai úton nyomtatott katalógust küldeni, de a Klubtagság természetesen megmarad, ezáltal a kedvezményes vásárlás lehetősége is.

A katalógusainkban meghirdetett különleges akciók és kedvezmények minden esetben határidőhöz kötöttek, a megadott határidőn túl a különleges akciós árak sem online, sem pedig személyes vásárláskor nem elérhetők, azonban a 20%-os kedvezményt - kizárólag a Szent István Társulat könyveire  - egész évben biztosítjuk!

FONTOS! - A megrendelt tételek olyan eladási áron kerülnek leszámlázásra és elküldésre, amely áron azok rendelése történt. Amennyiben Ön klubtagunk, de könyváruházunkban ezt elektronikusan nem erősíti meg, úgy a megrendelése feldolgozásakor és leszámlázásakor nem tudjuk érvényesíteni az Önnek - mint klubtagunknak - járó kedvezményt.

Kedves Klubtagunk és Leendő Kubtagunk! 

Klubtagságot igényelni, valamint a már meglévő klubtagsággal járó kedvezményeket webáruházunkban érvényesíteni kizárólag regisztrációt követően lehet. Ha ön már regisztrált áruházunkban, jelentkezzen be! Ha még nincs felhasználói fókja, akkor kérjük, regisztráljon!

 

Legyen Ön is a Szent István Könyvklub tagja!