Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mártírok és embermentők

Szent István Társulat
3.400 Ft
3.060 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 16404
Vonalkód: 9789632779386
Központi raktár: Raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Utolsó 4 db raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Nincs készleten
Szerezhető hűségpontok: 153
3.400 Ft
3.060 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

Székely János püspök atya védnökségével, a PPKE BTK Történettudományi Intézet és a PPKE BTK Történettudományi Doktori Iskola szervezésében, a Boldog Salkaházi Sára Program támogatásával Mártírok és embermentők címmel 2020. november 20-án tudományos konferencia zajlott a PPKE BTK Mikszáth Kálmán téri épületében, a Sophianumban.
A konferenciát Őze Sándor, a Történettudományi intézet intézetvezető professzora nyitotta meg, ezt követően Szelke László, a konferencia szervezője és jelen kötet szerkesztője olvasta fel Székely János püspök atyának a konferenciát üdvözlő és méltató, szentföldi tanulmányait és utazásait is felelevenítő személyes hangvételű köszöntő sorait.
A kötet a konferencia előadásaiból készült tudományos igényű, lábjegyzetelt tanulmányokat tartalmazza a konferencián elhangzott előadások sorrendjében.
Az egyetemi hallgatók és a doktori iskolák hallgatói mellett a magyarországi embermentés története iránt komolyan érdeklődő olvasóközönség számára is hasznos olvasmány. (Szelke László)

Paraméterek

Kötésmód Keménytáblás
Megjelenés éve 2022
Szélesség 17 cm
Hosszúság 24 cm
Oldalszám 184 oldal