Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyházi közösségeink

Szent István Társulat
3.200 Ft
2.880 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 17781
Vonalkód: 9789636121129
Központi raktár: Raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Utolsó 8 db raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Nincs készleten
Szerezhető hűségpontok: 144
3.200 Ft
2.880 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

Erdő Péter bíboros úr beszélgetés sorozata, mely a Mária Rádióban hangzott el, és most nyomtatásban is elérhetővé válik, hiánypótló és reveláció. Az Egyház ugyanis nem az, amit egyesek gondolnak róla. Természetesen felveszi a mindenkori világ, a környezet jellemzőit is, de az Egyház isteni mű.

A kereszténység a kezdetektől közösség volt. Szeretetközösség, életszemlélet, életforma és misszió. A könyv ennek fényében a jövő Egyházának vízióját vetíti elénk, amely közösség, szeretetközösség és összetartozás az élet minden területén.

Ma a megújulás és átalakulás fájdalmát éljük át. Lehet, ez mindig így volt a történelemben, és így lesz, de mi most élünk, s nekünk ez a valóság. Születőben van egy új egyháztudat. Újjáéledés, mély átalakulás jeleit látjuk, amire a könyv utolsó fejezetei, különösen a függelékek egy része utal. A világiak egyre kiterjedő aktivitása, a lelkiségi mozgalmak, a lelkesedés, a kreativitás és az innováció már itt van velünk. Ez nem a betegség, vagy a gyengeség jele, hanem az életképességé és a dinamizmusé.

Nem tudjuk, milyen lesz a jövő. De azt tudjuk, hogy miénk a munka a jelenben, hogy örökül hagyjuk gyermekeinkre és unokáinkra a biztos hit alapján álló reményt.

Paraméterek

Kötésmód Keménytáblás
Megjelenés éve 2024
Szélesség 12 cm
Hosszúság 18 cm
Oldalszám 196 oldal