Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az öröm súlya

Szent István Társulat
2.400 Ft
2.160 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 17990
Vonalkód: 9789636121198
Központi raktár: Raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Utolsó 5 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 109
2.400 Ft
2.160 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

Papnak lenni napjainkban nemcsak Jézus Krisztustól kapott felhívást, hanem a mindennapi életben való kihívást is jelent. Az Egyház számára ezekben a nehéz időkben a papság sokak számára „gyanússá” vált, ezért ezzel a rendkívüli kereszttüzében kell végezniük szolgálatukat.

François Potez atya, a párizsi Saint-Philippe-du-Roule papja e könyvében – mely elnyerte a 2023-as franciaországi vallásos irodalmi díjat – reményt hoz paptestvérei számára, megerősíti őket hivatásukban, emlékeztetve annak csodálatos örömére és komolyságára. Személyes, szívhez szóló levelek formájában szólít meg minden lelkipásztort: a papot, aki a komoly ujjongás, az irgalmasság és az imádság embere; a papot, aki atya, pásztor, vőlegény s egyúttal a Szeplőtelen Szűz fia és az Egyház fia.

Potez atya ezen kívül megszólítja a híveket is: „E sorokat olvasva laikus testvéreimnek lehetőségük lenne jobban megismerni a papi életet, sőt, talán ösztönözné őket, hogy némi megértéssel, irgalmas jóindulattal viseltessenek azok iránt a teljesen átlagos férfiak iránt, akiket Isten arra választott ki, hogy egészen különleges kegyelmek hordozói legyenek.”

Paraméterek

Kötésmód Puhafedeles
Megjelenés dátuma 2024
Szélesség 13 cm
Hosszúság 20 cm
Oldalszám 138 oldal