Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Amit még a szülők sem mondanak el gyermekeiknek

Szent István Társulat
1.900 Ft
1.710 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 17971
Vonalkód: 9789636121112
Központi raktár: Raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Utolsó 5 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 86
1.900 Ft
1.710 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

A szakértők gyakran panaszkodnak arra, hogy a szülők nem látják el gyermekeiket az élethez szükséges tanácsokkal. A Bibliában azonban az apák vagy az anyák nem állnak a „színfalak mögé”, hanem jelen vannak, és gyermekeiket az alapvető értékekre tanítják.

Giulio Michelini a Bibliában szereplő szülőknek a fiaikhoz intézett tíz tanácsot magyaráz, melyek mindegyikét a közvetlen kommunikáció sajátos formája jellemez. A Szentírás családias megszólításában minden olvasó felfedezheti önmagát és megtalálhatja a boldogsághoz vezető utat. Ezek a bölcs szavak nagyon értékesek mind az új nemzedékeknek, mind pedig a szülőknek, akik nem tudják, hogyan forduljanak gyermekeikhez és miként szólítsák meg őket.

GIULIO MICHELINI ferences szerzetes, Újszövetséget tanít Assisi teológiai intézetében. Tanulmányait a Pápai Gergely Egyetemen – ahol biblikus teológiából doktorált – és a jeruzsálemi Bat Kol Intézetben végezte. Számos publikációja közül a Porziuncola Kiadó jelentette meg az Együtt Jézussal, együtt Péterrel. Lelkigyakorlat Ferenc pápával (2017) című könyvét, valamint a G. Gillini és M. Zattoni Minden ének éneke című kiadványt (2016). A vasárnapi angéliumokat magyarázza a Tv2000 Sulla Strada műsorában.

Paraméterek

Kötésmód Puhafedeles
Megjelenés dátuma 2024
Szélesség 12 cm
Hosszúság 18 cm
Oldalszám 88 oldal