Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üdvözöljük megújult webáruházunkban!

Megújult felülettel, korszerű és felhasználóbarát funkciókkal indult el internetes könyváruházunk a Szent István Társulat kiadványaival és antikvár könyvekkel!

Mindazokat, akik 2020. január 1. után adtak le rendelést régi webáruházunkban, automatikusan regisztráltuk az új felületen is, de biztonsági és technikai okokból a jelszavakat töröltük. Ha szeretné megtudni, hogy Ön az új felületen regisztrálva van-e, nem kell mást tennie, mint az „Elfelejtett jelszó” segítségével új jelszót igényelni. Amennyiben itt olyan e-mail címet ad meg, amely rendszerünkben tárolva van, úgy elküldünk Önnek egy új jelszót, amelyet belépést követően érdemes megváltoztatni. Ha sikerül a belépés, kérjük, tekintse át felhasználói fiókját és aktualizálja, mert nem biztos, hogy minden felhasználói adat pontosan és megfelelően került integrálásra.

Amennyiben elfelejtett jelszót kér, de e-mail címe rendszerünkben nem található a következő hibaüzenet jelenik meg: "Nem találjuk az e-mail címet a nyilvántartásunkban. Kérjük, hogy próbálja meg újra!". Ebben az esetben felhasználói adatainak az új felületre történő feltöltése nem történt meg. 

Ha mégis regisztrált felhasználóként szeretne vásárolni (annak minden előnyével), úgy kérjük, Regisztráljon új áruházunkban is.

Mi történik a régi webáruházban leadott rendelésekkel?

A még aktuális rendeléseket folyamatosan feldolgozzuk, és erről kollégáink e-mailben küldenek értesítést. A már lezárt és teljesített rendelések az új áruházban nem jelennek meg, azonban a fel nem használt aranytallérok NEM VESZNEK EL.

Új webáruházunkban HŰSÉGPONTOK váltották fel az aranytallérokat!

Azon kedves felhasználóinknak, akik automatikusan átkerültek az új felületre és rendelkeztek aranytallérokkal, hűségpontokat írtunk jóvá az alábbiak szerint:

0-50 – aranytallér között 500 hűségpontot / 500 Ft értékű kedvezményt jelent

51-100 – aranytallér között  1000 hűségpontot / 1000 Ft értékű kedvezményt jelent

101-200 – aranytallér között 3000 hűségpontot / 3000 Ft értékű kedvezményt jelent

201 aranytallér felett 5000 hűségpontot / 5000 Ft értékű kedvezményt jelent

A jóváírt hűségpontok 2024. december 31-ig használhatóak fel.


Fontos változás, hogy Regisztráció/Bejelentkezés nélkül is leadható rendelés!

Áruházunkban regisztráció nélkül is leadhat rendelést, de a hűségpontok gyűjtésének lehetősége, illetve a nagyobb kedvezményeket biztosító Szent István Könyvklub tagság regisztrációhoz kötött. Regisztrációkor kizárólag olyan adatokat kérünk, amely a számlázáshoz, illetve a szállítás zavartalan lebonyolításához mindenképpen szükségesek.

Klubtagjaink figyelmébe!

Amennyiben Ön klubtagunk és régi webáruházunkban ezt elektronikusan megerősítette, valamint 2020. január 1. után rendelést is leadott, úgy Önt az új felületen is felvettük klubtagjaink közé. Arról, hogy ez az Ön esetében sikeresen megtörtént-e, a következőképpen győződhet meg. Ha már az első bejelentkezésen túl van (a fentebb leírt „Elfelejtett jelszó” segítségével), akkor a Klubtagság menüre kattintva megjelenik az Ön klubtagsági száma és klubtagsági kártyájának száma. Ebben az esetben Ön az új felületen is a Klubtagjainknak járó nagyobb kedvezményekkel rendelhet áruházunkban. Ha ezeket az adatokat nem látja, akkor klubtagsági kártyájával elektronikusan megerősítheti klubtagságát az új felületen is.

FONTOS! - A megrendelt tételek olyan eladási áron kerülnek leszámlázásra és elküldésre, amely áron azok rendelése történt. Amennyiben Ön klubtagunk, de könyváruházunkban ezt elektronikusan nem erősíti meg, úgy a megrendelése feldolgozásakor és leszámlázásakor nem tudjuk érvényesíteni az Önnek - mint klubtagunknak - járó kedvezményt.

Ha klubtagságának megerősítésével nem jár sikerrel, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, írja meg nekünk klubtagsági számát, és klubkártyájának sorszámát (vonalkód alatti számsor) és kollégáink segítségére lesznek.

Reméljük, elnyeri tetszését megújult könyváruházunk, szeretettel várjuk új megrendeléseit! 

Tisztelettel:

Szent István Társulat