Részletek
Részletes keresés
Vásárlási tudnivalókFizetési, szállítási tudnivalókKapcsolatSúgó
KATEGÓRIÁK
Szépirodalom
Gyermek, ifjúság
Család, párkapcsolat, pszichológia
Hitélet, lelkiség
Biblia, biblikus segédkönyvek
Ismeretterjesztés
Történelem, egyháztörténet
Teológia, filozófia
Jog, társadalomtudomány
Hitoktatás
Tankönyv, segédkönyv
Lexikon, kézikönyv, szótár
Művészet, kultúra
Életrajz
Egyházi dokumentum
Imakönyv, liturgia, zene
Folyóirat
Naptár, kalendárium
CD, DVD, hangoskönyv
Játék, társasjáték
Kegytárgy
Idegen nyelv, foreign language Books
Digitális Adatbázis
Programok
A kiadó
Könyvesboltok
Nagykereskedés

Fizetés és szállítás

A kiadványoknál feltüntetett ár minden esetben az általános forgalmi adóval növelt eladási ár. Áruházunkban csak regisztrációt követően tud megrendelést leadni. Regisztrációkor kizárólag olyan adatokat kérünk, amely a számlázáshoz, illetve a szállítás zavartalan lebonyolításához mindenképpen szükségesek.
Fizetés

A megrendeléseket személyes átvétel lehetőségével, illetve utánvétes kézbesítéssel teljesítjük. Cégek és Intézmények esetében lehetőséget biztosítunk átutalással történő fizetésre is, vevőszolgálatunkkal (vevoszolgalat@stephanus.hu, Tel: +36/1/218-5820)  történő előzetes egyeztetést követően.

Fizetés bankkártyával

Webáruházunkban bankkártyával történő vásárlásra is lehetőség van.

A K&H Bank az alábbi bankkártyákat fogadja el: VISA CLASSIC, VISA ELEKTRON, EUROCARD/MASTERCARD
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat. A kiválasztott áruk megrendelése után rendszerünk Önt a K&H Bank oldalára irányítja, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a Bankkártyával fizetek feliratot jelöli meg, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát valamint a bankkártya hátulján található háromjegyű CVV biztonsági kódot kell megadni.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátot bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a bank, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról igazolási számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni, vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Bankkártya fizetési korlátozások

Az előrendelhető vagy korlátozott példányszámú termékek 
bankkártyával történő kifizetését webáruházunk nem engedi. Az ilyen termékeket a megrendelés leadása előtt kék színnel jelöljük. Ha kosarának tartalmában talál kék színnel megjelölt kiadványt is, akkor bankkártyával csak akkor tud fizetni, ha az így megjelölt terméket vagy termékeket rendeléséből törli.
Bankkártyával a következő devizanemekben tud fizetni: HUF, EUR

Bár webáruházunkban a termékek árát Lej-ben és USD-ben is feltüntetjük (ha regisztrációkor ez lett beállítva), ezekben a devizanemekben bankkártyás fizetés nem lehetséges. 

Szállítás

A készleten lévő termékeket 3-8 munkanapos szállítási határidővel szállítjuk. Amennyiben egy termékből központi raktárunkban található készlet, úgy azt 3-5 munkanapon belül szállítjuk. Ha egy megrendelt tételből kizárólag valamelyik könyvesboltunkban található készlet, úgy a szállítási idő 5-8 munkanapra módosul. Antikvár könyvek esetében a megrendelt tételek átvételének módja (szállítási határidő, személyes átvétel vagy a szállítás módja) esetenként változhat.

Megrendelését Otthonába, vagy akár munkahelyére a GLS  Futárszolgálat szolgáltatásával juttatjuk el. (A megrendelést Postafiók-címre és Postán maradó csomagként sajnos nem áll módunkban kézbesíteni.)

szállítási költség a könyvek súlyától és darabszámától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 1300 Ft. 
10 000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország területén belül a szállítás ingyenes!

A GLS Futárszolgálat a csomag feladását követő 1. vagy 2. munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre. A kiszállítás napjának reggelén emailben értesítést kap a szállításról, amely tartalmazza a futár telefonszámát, és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a GLS futárszolgálat munkatársa felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Személyes átvétel

Könyváruházunk e-mailben értesítést küld, amint a rendelés személyesen átvehető a Stephanus Könyvesházban. (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 1.) Nyitva: H-P: 10-18 óra között, szombaton: 10-13 óra között. Üzletünkben fizethet bankkártyával is. 

Az értesítés napjától számítva a megrendelt termék(ek)et 10 munkanapig tároljuk. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre, úgy a rendelést töröljük, az azokért járó aranytallérok levonásra kerülnek. 

Ha 10 munkanapon túl szeretné a termék(ek)et átvenni, úgy kérjük, írjon a konyvaruhaz@stephanus.hu e-mail címre az átvétel pontos dátumáról.

 

 Megrendelés külföldről

Külföldről történő megrendelés esetén a könyvek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. A megrendelés ladása után munkatársunk elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámát és banki adatait a fizetendő pontos összeggel együtt. (A fizetendő összeg a könyvek ellenértékét,  a postázási és banki költségeket is tartalmazza.) Megrendelését a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz.
Csomagküldemény díja:
Romániába és Szlovákiába

Más országokba történő postai díjakról a megrendelést követően küldünk tájékoztatást.


SIKERLISTA
Égre néző
Égre néző

1

Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket!Sarah, Robert
Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket!

2

XVI. Benedek I-II.Seewald, Peter
XVI. Benedek I-II.

3

JHVHBerettyán Nándor
JHVH

4

Fejjel nagyobb mindenkinélHarsányi Lajos
Fejjel nagyobb mindenkinél

5

Nevem: a NévtelenPajor András
Nevem: a Névtelen

6

Tanulj meg imádkozni, és megtanulsz szeretniPhilippe, Jacques
Tanulj meg imádkozni, és megtanulsz szeretni

7

A családi közösség - Familiaris consortioSzent II. János Pál pápa
A családi közösség - Familiaris consortio

8

ImádságFerenc pápa
Imádság

9

Az ezüsthegedűFésűs Éva
Az ezüsthegedű

10

Szent István Rádió

Minden jog fenntartva. 2022 © Szent István Társulat
Kindelmann Balázs