Részletek
Részletes keresés
Vásárlási tudnivalókFizetési, szállítási tudnivalókKapcsolatSúgó
KATEGÓRIÁK
Szépirodalom
Gyermek, ifjúság
Család, párkapcsolat, pszichológia
Hitélet, lelkiség
Biblia, biblikus segédkönyvek
Ismeretterjesztés
Történelem, egyháztörténet
Teológia, filozófia
Jog, társadalomtudomány
Hitoktatás
Tankönyv, segédkönyv
Lexikon, kézikönyv, szótár
Művészet, kultúra
Életrajz
Egyházi dokumentum
Imakönyv, liturgia, zene
Folyóirat
Naptár, kalendárium
CD, DVD, hangoskönyv
Játék, társasjáték
Kegytárgy
Idegen nyelv, foreign language Books
Digitális Adatbázis
Programok
A kiadó
Könyvesboltok
Nagykereskedés

Vásárlási tudnivalók

 

Bejelentkezés/Regisztráció/Elfelejtett jelszó

Rendelés leadásához be kell jelentkeznie webáruházunkba. Amennyiben Ön először vásárol nálunk, úgy regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. Regisztrációkor kizárólag olyan adatokat kérünk, amely a számlázáshoz, illetve a szállítás zavartalan lebonyolításához mindenképpen szükségesek. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Szent István Társulat rögzítse és kezelje a 2008. évi XLVIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes de azt írásban bármikor visszavonhatja. Regisztrálás után rendszerünk automatikusan elküldi Önnek a megadott e-mail címre a belépéshez szükséges adatokat, amellyel beléphet áruházunkba.

Előfordulhat, hogy levelező rendszere kéretlen üzenetként kezeli áruházunk levelét, ezért ha bejövő üzenetei között nem találja levelünket, kérjük, nézze meg a levélszemét (Spam) nevű mappában is.

Amennyiben Ön már regisztrált áruházunkban de elfelejtette jelszavát úgy az Elfelejtett jelszó-ra kattintva kérhet újat rendszerünktől. Az új jelszóval történő belépés után, ajánljuk annak azonnali megváltoztatását.

Adatkezelés / Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme az oldalt üzemeltető Szent István Társulat számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a rendelés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. csomag kézbesítése).
Munkatársaink és a csomagküldő szolgáltató titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

 
Kosár
 
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, vagy előrendelje, nem kell mást tennie, mint a könyvnél található Kosárba gombra kattintani. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Kosarának tartalmát bármikor megtekintheti, ha a Kosár tartalma feliratra kattint. Itt tetszőlegesen módosíthatja, növelheti vagy csökkentheti a darabszámokat vagy akár törölheti a kosár teljes tartalmát. A könyvek darabszámát kétféleképpen módosíthatja.  Vagy a darabszám rubrikában található nyilakkal növeli vagy csökkenti a darabszámokat, vagy a rubrikában átírva a darabszámot és az ENTER billentyűzetet leütve változtatja meg kosarának tartalmát. Amennyiben úgy dönt, hogy befejezte a böngészést és szeretné rendelését elküldeni, úgy a MEGRENDELEM gombra kattintva fejezheti be a vásárlást.
 
Megrendelés menete
 
Első lépésként kosarának tartalmát tekintheti meg. Ezután választhatja ki az átvétel módját, amely lehet személyes átvétel, illetve postai utánvét. A fizetési mód és a számlázási adatok beállítása után rendelését tényegesen elküldheti számunkra.
 
Rendeléseim
 
Bejelentkezés után a RENDELÉSEIM gombra kattintva Önnek lehetősége van arra, hogy a regisztrálás óta történt vásárlásait megtekintse. A felsorolásban a „részletek” feliratra kattintva láthatja, hogy egy adott rendelését mikor, mennyi értékben, milyen termékekkel és szállítási móddal küldte el nekünk. Észrevétele, panasza esetén az itt található azonosítóra hivatkozva üzenhet, vagy hívhatja ügyfélszolgálatunkat, akik ez alapján tudnak a továbbiakban segíteni Önnek.

Vásárlástól való elállás / Megrendelés lemondása

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén követelheti a kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására.
Könyvek, illetve CD-k és DVD-k rendelése esetén az átvételtől számított 14 munkanapon belül állhat el a vásárlástól. CD és DVD lemezek esetében az elállási jog csak a termék eredeti, bontatlan csomagolásának (fóliázás) megléte esetén áll fenn.
Elállási szándékát, megrendelésének lemondását szóban (telefonon vagy személyesen), postai úton és e-mailben is kifejezésre juttathatja. A már kézhez kapott terméket visszajuttathatja személyesen, illetve postán is, utóbbi esetben a postaköltség Önt terheli. A kiadvány visszaadását követő 30 napon belül a vételár visszafizetésre/jóváírásra kerül.
A visszafizetés módjáról vevőszolgálatunkkal történő egyeztetés szükséges. Az elállási szándék bejelentését követően a termék megrendeléséért kapott aranytallér összege virtuális erszényéből levonásra kerül. 


Előrendelés

Az Előrendelés menüpontban olyan termékek találhatók, amelyek még nem érkeztek be áruházunkba. Amennyiben szeretne rendelni ezen termékek közül, azokat a megszokott módon a kosarába helyezheti, akár önállóan, akár más megrendelhető termékkel együtt.
Amennyiben más, rendelhető termékekkel együtt tesz a kosarába előrendelhető terméket, úgy kollégáink e-mailben kérnek majd megerősítést arra vonatkozóan, hogy egy csomagban küldjük-e az összes terméket, megvárva az előrendelt termék beérkezését áruházunkba,  vagy vállalva a külön postaköltséget először a rendelhető tételt teljesítsük, majd külön az előrendelt terméket.
 
Aranytallérok
 
Ön minden, a webáruházon keresztül történt vásárlásával növeli saját aranytallérjainak számát. A könyv adatlapjánál megtalálható, hogy megrendelése esetén mennyi aranytallért írunk jóvá virtuális erszényében. Mielőtt rendelését elküldené lehetősége van arra, hogy beváltsa az addig összegyűjtött aranytallérokat, ezzel növelve az Önnek járó kedvezmény mértékét. 
Rendelésének feldolgozása után kerül virtuális erszényében jóváírásra a vásárlásért kapott aranytallérok száma. 
Az összegyűjtött tallérokat részletekben nem, csak egy összegben lehet beváltani, azt azonban, hogy a beváltás lehetőségével melyik vásárlás alkalmával él Ön dönti el.

Ide
kattintva megtekintheti az aranytallérokért járó kedvezményeket. 


Legyen Ön is a Szent István Könyvklub tagja!
  • Évente három alkalommal ingyenesen kézhez kapja, vagy elektronikus formában elküldjük Önnek katalógusunkat, melyből a keresztény szellemiségű kiadók legfrissebb termését ismerheti meg.
  • Nagy választék: olvasnivalók, ajándékötletek az egész családnak.
  • Akár postán rendel, akár boltjainkban vásárol: a katalógus alapján kényelmesen válogathat, előre átgondolhatja, mennyit szeretne költeni.
  • A Szent István Könyvklub tagjaként Ön számos könyvet a bolti árnál olcsóbban vásárolhat meg.
  • Időről időre rendkívüli kedvezményekkel lepjük meg klubtagjainkat.

A klubtagság INGYENES!

Újonnan belépő tagjaink eldönthetik, hogy tagsági kártyájukat postán kérik elküldeni, vagy személyesen a Stephanus Könyvesházban veszik azt át.

Amennyiben katalógusunkat nyomtatott formában szeretné kézhez kapni, úgy annak feltétele, hogy katalógusonként legalább egy, vagy évente legalább három kiadvány megrendelésre kerüljön. 

Amennyiben kizárólag elektronikusan kéri katalógusunk elküldését, úgy a klubtagságnak vásárláshoz kötött feltétele sincsen!

Nagyon fontos, hogy személyes vásárlás esetén minden esetben mutassa be klubtagsági kártyáját, mert csak így tudjuk regisztrálni vásárlását, valamint a tagsággal járó kedvezményes árak is csak így érvényesek.

Legyen a klubtagunk és vásároljon nagyobb kedvezménnyel!

SIKERLISTA
Égre néző
Égre néző

1

Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket!Sarah, Robert
Házaspárok, ébresszétek szerelmeteket!

2

XVI. Benedek I-II.Seewald, Peter
XVI. Benedek I-II.

3

JHVHBerettyán Nándor
JHVH

4

Fejjel nagyobb mindenkinélHarsányi Lajos
Fejjel nagyobb mindenkinél

5

Nevem: a NévtelenPajor András
Nevem: a Névtelen

6

Tanulj meg imádkozni, és megtanulsz szeretniPhilippe, Jacques
Tanulj meg imádkozni, és megtanulsz szeretni

7

A családi közösség - Familiaris consortioSzent II. János Pál pápa
A családi közösség - Familiaris consortio

8

ImádságFerenc pápa
Imádság

9

Az ezüsthegedűFésűs Éva
Az ezüsthegedű

10

Szent István Rádió

Minden jog fenntartva. 2022 © Szent István Társulat
Kindelmann Balázs