Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az élet a legszebb mese

Szent István Társulat
2.800 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Cikkszám: 17680
Vonalkód: 9789636120979
Központi raktár: Utolsó 3 db raktáron
Stephanus Könyvesház: Raktáron
Augustinus Könyvesbolt: Utolsó 1 db raktáron
Iustinianus Könyvesbolt: Nincs készleten
Szerezhető hűségpontok: 126
2.800 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Leírás

Hans Christian Andersen a dán irodalom világszerte legismertebb alakja. Írt verseket, regényeket, novellisztikus történeteket, útirajzokat, világhírnevét azonban az általa kezdetben kevésbé becsült meséivel vívta ki.

Meséi mellett azonban felnőtteknek szóló elbeszélései is világszerte ismertek, ám itthon az utóbbi évtizedekben kevésbé kerültek az olvasóközönség elé. Bár időnként a novellái is közel állnak a mesék világához, Andersen az Isten életet formáló kezét és teremtő leheletét érezte minden tárgyon élőlényen, amely őt körülvette. Talán éppen a költőiségnek ez a legtisztább forrása, valamint a szépségbe és jóságba vetett bizalom hat napjainkban is varázslatos erővel az olvasóra, hiszen az ember az életet mindig csodának fogja érezni. Néha szépséges, máskor szörnyűséges csodának, de mindig csodának.

A kötet ezeket a mára már kissé elfeledett novellákat adja közre, melyek időn és határokon túl hirdetik: a szeretet mindig győzedelmeskedik a világ összes szenvedése, baja és kilátástalansága ellenére.

Paraméterek

Kötésmód Keménytáblás
Megjelenés dátuma 2023
Szélesség 13 cm
Hosszúság 19 cm
Oldalszám 192 oldal